North Sea @Interior Junkie

North Sea @Interior Junkie

North Sea Design @Interior Junkie; Credits Jamilla blogger bij interiorjunkie


....

Voor mooie en exclusieve vintage- en designspullen moet je bij North Sea Design zijn, gevestigd in een van de boogjes in de Raampoortstraat. North Sea Design is ontstaan vanuit vintage-winkel ‘De Aap met de Gouden Ring’ die eerst op een andere locatie zat. Eigenaresse Saskia heeft aan de vintage-spullen, die ze scoort in Denemarken en Zweden, ook nieuwe (design)items toegevoegd, uiteenlopend van accessoires als bekers, theedoeken en prachtige prints tot aan kussens en tassen. Dit is geleidelijk, en op gevoel, ontstaan voor Saskia: “Ik mix en verkoop gewoon alleen wat ik mooi vind. Daarom past het bij elkaar, vormt het een geheel.”

Het strakke en stoere van de Scandinavische merken wordt moeiteloos gecombineerd met vintage (design)meubels uit de jaren 50 en 60. Naast bekendere merken als House Doctor en Karlsson (beiden Deens design), verkoopt Saskia nieuwe woonaccessoires van voornamelijk kleine en grote Scandinavische merken zoals Pappelina (Zweden), By Rydéns (Zweden), Kähler (Denemarken). Daarnaast Nederlandse en Engelse merken als Present Time en Beast in Show. By Rydens is een zeer exclusief merk. Saskia is dan ook trots dat zij het in de winkel verkoopt.

Je kijkt je ogen uit in de winkel. Eigenlijk wil ik alles wel hebben! Wat dacht je van de ‘Icons Prints’ van Bold & Noble? Ik kan niet kiezen. De prachtige lamp ‘Hoop’ van het merk By Rydens is een favoriet en gaat op mijn wishlist maar ook voor (kleinere) originele cadeautjes ben je hier aan het goede adres. Binnenkort gaat Saskia ook nog items van Carl Hansen & Son verkopen, een supermooi Deens designmerk. De collectie wordt dan nog uitgebreider en exclusiever.

Heb je (nog) geen tijd om de winkel te bezoeken, ga dan even naar de webshop van North Sea Design. Waarschuwing: je wordt er hebberig van!

Waar vind je het?
Raampoortstraat 32 in Rotterdam

Kijk voor de gehele tekst met foto's op:

http://www.interiorjunkie.com/woonwinkelen-bij-north-sea-design/Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.